Stapana Mirodeniilor – Mistress of Spices

Publicat pe

Mistress of Spices (Stapana mirodeniilor) este o coproductie SUA aparuta in 2005, in regia lui Paul Mayeda Berges. Rolurile principale sunt intepretate de Aishwarya Rai (Tilo), o actrita de origine indiana si Dylan McDermott (Doug).

Sinopsis

Filmul prezinta povestea de dragoste a doi oameni care vin din culturi diferite: o tanara indianca, proprietara unui magazin de mirodenii si Doug, un tanar arhitect. Tilo are un dar, acela de a cunoaste puterile magice ale mirodeniilor, astfel misiunea ei este de a ajuta pe ceilalti. Insa niciodata nu trebuie sa foloseasca mirodeniile pentru propriul sau scop.

Astfel, Tilo, numita si stapana mirodeniilor poate sa vada vietile si dorintele clientilor sai. Ea spune ca fiecare mirodenie are un scop, iar pentru fiecare persoana exista cate o mirodenie speciala. Folosindu-se de toate acestea, ea aduce oamenilor dragoste, incredere si prieteni.

De la Stapana mirodeniilor poti afla ca: „Sofranul – este pentru noptile singuratice, pentru a straluci si a atrage dragostea in viata ta. Scortisoara – este cea care leaga prietenii. Chendra, praful pomului de nisip, te ajuta sa scapi de durerea amintirilor”.

De asemenea, Tilo traieste dupa anumite reguli: ea trebuie sa aiba grija de dorintele altora, sa nu paraseasca niciodata magazinul ca sa nu se indeparteze de mirodenii si nu poate sa atinga vreodata o alta piele. Dar toate acestea se schimba atunci cand il intalneste pe Doug. Desi este avertizata de riscul sentimentelor si dorintelor sale, stapana mirodeniilor nu poate refuza dragostea.

 

 

 

Anunțuri

5 gânduri despre „Stapana Mirodeniilor – Mistress of Spices

  Laura a spus:
  Septembrie 22, 2012 la 3:03 pm

  Mi-a placut mult acest film!

  CriisLoveSRK a spus:
  Septembrie 22, 2012 la 3:19 pm

  Sigur o sa ma uit <3. Mai facut curioasa 😡

   Loredana Fîntînă a spus:
   Septembrie 22, 2012 la 3:22 pm

   Hehehehe… te astept cu parerile de dupa 😀

    CriisLoveSRK a spus:
    Septembrie 22, 2012 la 3:23 pm

    Sigur ❤ :*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s