Exotique Market Review

Publicat pe Actualizat pe

În perioada 18-22 martie, în parcul Tineretului din București, s-a desfășurat târgul Exotique Market. India a fost și ea printre țările participante, iar expozanții culturii și tradiției indiene au adus tot ce era mai bun și mai frumos pentru vizitatorii acestui târg. Am mers și eu  și am analizat cu atenție fiecare stand în parte.

Editura Taj a venit cu romanele sale deja celebre, printre care: Moarte la Curtea Rajahului de Shivani Singh, O mare de maci de Amitav Ghosh, Vagabondul Milionar de Vikas Swarup.

 

Editura Sapnaa Art ne-a încântat și ea cu prezența aducând cărțile: Dansuri clasice indiene de Sapnaa, Evoluție prin Reiki de Florentina Grigorescu, Inițiere în șamanism de  Bogdan Tudor.

 

 

Restaurantul Agra Palace ne-a desfătat papilele gustative cu preparatele indiene. Bucătarul șef Arun Kumar a transformat parcul Tineretului în Agra, capitala faimosului Imperiu Mogul și ne-a făcut pe toți să simțim gustul misterios al Indiei.

 

Ramayana Cafe ne-a îmbiat cu ceaiurile aromate și ne-a facut sa visăm la poemul sanskrit al cărui nume îl poartă, astfel am uitat de vremea rece de afară.

 

În fața standului Revaaz era mare învălmășeală, nici nu puteam să o zăresc pe Andreea din toți clienții. Revaaz Shop a adus o pată de culoare târgului, nu-i de mirare că a avut mare căutare: saree, lehenga, bijuterii indiene lucrate manual, încălțăminte, obiecte de decor, toate atrăgeau oamenii prin culorile vii.

Exotique Market a fost un târg reușit, care ne-a scos din casă și pe vremea rece și care ne-a îmbogățit biblioteca cu cel puțin o carte bună, ne-a bucurat simțurile olfative, gustative și vizuale.

*mai multe poze și filmulețe de la Exotique Market le puteți vedea pe pagina oficială de Facebook a blogului.

Reclame

Un gând despre „Exotique Market Review

    FemeiaStie a spus:
    martie 24, 2011 la 10:51 pm

    Mmmm, ceaiuri, arome…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s