Lehenga, stil și eleganță indiană

Publicat pe

Lehenga este una dintre ținutele favorite în rândul femeilor şi în special în rândul femeilor indiene. Choli Lehenga este cunoscută ca fiind o piesă vestimentară specifică nunților și mireselor. Cholis Lehenga este ținuta tradiţională care poate fi găsită cu uşurinţă în cadrul oricărei nunți indiene. Pentru a achiziționa cele mai bune şi frumoase Ghaghras sau Lehenga Cholis pentru nunți trebuie să analizezi cu atenție ţesăturile. Există o mulțime de magazine care oferă o gamă amplă de Ghaghras sau Lehenga, fiind disponibile într-o colecţie superbă de stiluri şi modele.

Te simți ca o prințesă odată ce porți Lehnga Choli pentru ceremonia de nuntă. Lehenga Cholis are multe nume, cum ar fi Lehenga / Ghagra Choli, Choli Chaniya, Sharara şi Lachcha, design-ul fiecăreia este diferit în funcție de zona Indiei din care provine. Poți cumpăra atât o Lehanga scumpă, cât și una ieftină, preţul depinde de bugetul disponibil şi de gusturile pe care le ai. Dacă îți place să atragi toate privirile și să fii admirată trebuie să ai în garderoba ta o Lehenga / Ghagra Choli.

Reclame

5 gânduri despre „Lehenga, stil și eleganță indiană

  crina a spus:
  august 27, 2011 la 11:44 am

  Very beautifull….it left me without words…splendid!!!!!!!!!!!!

  Aida a spus:
  septembrie 6, 2011 la 3:55 pm

  Le ador!!!!!!!:X

  Ali a spus:
  februarie 28, 2012 la 10:06 pm

  Buna as dori sa imi iau un costum lehenga choli nu conteaza pretul a si as vrea sa stiu costumele astea din poze sunt de vînzare va rog sa imi spuneti si daka stie cineva de unde pot lua sa ma anunte prin meil

   Loredana Fîntînă a spus:
   februarie 28, 2012 la 10:57 pm

   Buna Ali, costumele din poza nu sunt de vanzare, sunt doar cateva poze selectate de mine de pe internet. Pe pagina principala a blogului, in partea dreapta o sa gasesti un banner al unui magazin online. Poate te ajuta.

   Rami a spus:
   iunie 19, 2013 la 11:44 pm

   Magazinul Harem Galati comercializeaa asa ceva .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s