Valentine’s Day în India

Publicat pe

Celebrarea Zilei Îndrăgostiţilor este un fenomen apărut relativ recent în India, dar această modă a captat atenţia oamenilor într-o mare măsură. Deşi unii văd această sărbătoare ca pe una importată şi ezită să o celebreze, există un număr mare şi în creştere a celor care iubesc sentimentul din spatele acestui festival frumos şi romantic. În special, pentru tinerii indieni, 14 februarie semnifică dragostea – o zi, când oamenii îşi exprimă afecţiunea lor pentru alţii. La fel ca în alte câteva ţări, oamenii din India, sărbătoresc Valentine’s Day dăruind felicitări şi cadouri.

Euforia sărbătoririi Zilei Îndrăgostiţilor poate fi experimentată cu câteva săptămâni înainte. Televiziunea, radioul şi presa scrisă dau startul festivalului prin prezentarea tuturor aspectelor legate de acesta. Comercianţii de cadouri şi companiile de felicitări lansează o campanie  riguroasă pentru a atrage tinerii. Magazinele de cadouri sunt interesant decorate cu simboluri de Valentine’s Day: trandafiri, Cupidoni şi baloane în formă de inimă. Mall-urile din oraşele mari organizează concursuri distractive şi distribuie cupoane de reduceri pentru a atrage consumatorii.

Pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor, restaurantele, discotecile, sălile de cinema, pub-urile şi pizzeriile au un program mai încărcat deoarece cuplurile sărbătoresc această zi împreună. Mulţi băieţi şi fete îşi declară dragostea şi se cer în căsătorie în această zi romantică. Oamenii, de asemenea, îşi exprimă dragostea pentru prietenii, profesorii, părinţii şi fraţii lor. Printre cadourile populare de Valentine’s Day se numără şi în India ciocolata, florile, cărţile, jucăriile de pluş şi bomboanele. Acestea sunt, de asemenea, cât mai decorate şi mai frumos ambalate pentru a-ţi răsfăţa partenerul.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s