Eat Pray Love

Publicat pe Actualizat pe

Eat, Pray, Love (Mănâncă, Roagă-te, Iubește) este un film care cucerește de pe 15 octombrie marile ecrane din România. Pelicula este regizată de Ryan Murphy, iar personajul principal este interpretat de Julia Roberts. Din distribuție mai fac parte Javier Bardem, James Franco si Richard Jenkins. Scenariul este bazat pe romanul cu același nume, aparținând lui Elizabeth Gilbert.

Acțiunea se desfășoară în jurul poveștii lui Liz Gilbert, o femeie în vârstă de 30 de ani, care decide să-și schimbe complet viața. Deși are cam tot ce își dorește o femeie de succes, ea realizează că aceste lucruri nu o fac cu adevărat fericită. Astfel, Liz hotărăște să plece într-o călătorie în jurul lumii pentru a se redescoperi. Decizia de a renunța timp de un an la viața ei obișnuită îi ia prin surprindere pe toți cei apropiați.

Mănâncă (în Italia), Roagă-te (în India), Iubește (în Indonezia)

De-a lungul unui an, Liz călătorește în trei țări cu semnificații aparte: Italia, India și Indonezia. Aventura începe în Italia, unde eroina descoperă plăcerea de a mânca oricât. Călătoria continuă în frumoasa Indie, unde protagonista începe iluminarea spirituală. În Indonezia, mai precis in Bali, într-un cadru feeric, ea întâlnește iubirea adevărată, îndrăgostindu-se de un brazilian, interpretat de Javier Bardem.

Așadar, titlul filmului înlănțuie experiențele prin care trece o femeie în încercarea de a se redescoperi.

Anunțuri

2 gânduri despre „Eat Pray Love

  Ade a spus:
  Octombrie 21, 2010 la 5:39 am

  Nu prea are tot ce-si doreste o femeie: nu are dragoste. 😀 Pleaca in urma unui divort; este mai mult o calatorie in care incearca sa se regaseasca, sa uite durerea provocata de divort.

   inlovedindia a spus:
   Octombrie 21, 2010 la 8:41 am

   Ade, din cate stiu, tu ai citit si cartea. Daca o sa vezi si filmul, te rog sa revii cu un comentariu si sa ne spui diferentele dintre carte si film.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s